En İyi Müşteri Takip Programı

Müşteri takip programı, tam bir planlama ve takım işbirliği ile verilen bir hizmettir.

Müşteri takip programı; tam bir planlama ve takım işbirliği ile verilen bir hizmettir. Profesyonel bir şekilde ekip üyeleri iş takibi yapar. Müşteri takip programı; özelleştirilebilir görünümü ile kişiselleştirilebilir. Aynı zamanda görev atamaları, ilerleme durumu, görev yorumu ve gecikmiş görev gibi işlerde bu hizmet ile sunulur. Bu hizmet ile proje takip işlemini de rahatlıkla yapmak mümkündür. 

Görev yönetim programı ile görevin bütün ilerleyiş ve aşaması takip edilir. 

Bunun yanı sıra proje takip hizmeti sayesinde, planlanan ve tamamlanan bütün işler, istatistik ile karşınıza çıkar. Bu hizmetler, tam bir takım işbirliği ile gerçekleştirilir. Bireysel ya da grup sohbetlerine dahil olarak web site yönetimi ile irtibatta olabilirsiniz.

Müşteri Takip Programı

Genel olarak proje takip programı sayesinde, işinizi ve proje detaylarını gözden geçirebilirsiniz. Aynı zamanda, site üzerinde sunulan CRM hizmeti müşteri ilişkilerinizi yönetebilmenize yardımcı olur. Destek talebini toplayabilmek adına ise site üzerindeki yardım masasını kullanın. Müşterileriniz için portal oluşumu yapabilmeniz bu hizmet sayesinde mümkün olacaktır.

Firmanız için Advertorial bir haber yazın.

Müşterileriniz ile dosya, görev ve bütün projeleri bu portal sayesinde paylaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra destek taleplerini toplayarak müşteriler ile iletişim kurma şansına sahip olursunuz. İletişim formu yanı sıra müşteri bölümünü web sitenize yerleştirme mümkündür. Müşteri takip programı ile ek hizmetleri web site üzerindeki bölümden kontrol edebilirsiniz.

Yorumlar