En İyi Müşteri Takip Programı

Rottest Endüstriyel Temizlik Sektöründe

Rottest Endüstriyel Yıkama Makineleri

Endüstriyel temizlik sektöründe sık sık karşımıza çıkan modellerden biri olan yıkama makinesi kullanım amacına uygun tasarlanan teknolojik cihazlardır. Akal kurumsal 2007 yılından bu yana endüstriyel temizlik makinesi, endüstriyel temizlik malzemesi, temizlik kağıtları, iş güvenliği ve sağlığı ekipmanı; ambalaj malzemesi, temel ve yardımcı gıda ürünü gibi geniş ürün çeşitliliğini müşterilerine sunmaktadır.

Rottest Endüstriyel Yıkama Makineleri

Yetkili bayiliğini yaptığı Nilfisk temizlik makinelerinin yanı sıra şu an Rottest yıkama makinesi grubunu da portföyüne dahil etmiştir. Geniş ürün yelpazesi ile uygun fiyatı, güvenilir alışveriş ve kaliteli hizmeti ile sektörün önde gelen isimlerinden olmuştur. Akal Kurumsal 2020 yılı itibari ile de İstanbul içinde yetkili servis hizmeti sunmaya başlamıştır.

Endüstriyel temizlik sektörü içerisinde geniş bir alanı kaplayan endüstriyel yıkama makineleri bugün pek çok sektörde kullanılmaktadır. Plaza, okul, fabrika, hastane, restoran, kamu kurum ve kuruluşları, otel, ofis gibi farklı alana endüstriyel temizlik ürünleri sunan; Akal Kurumsal yetkili bayiliğini yaptığı Rottest yıkama makinelerine yedek parça hizmeti de sunmaktadır.

Rottest ST 200 CS, Rottest st 300 ps, Rottest st 350 ps, Rottest st 2500 c basınçlı yıkama makine seçenekleri ile ihtiyaca yönelik ürünleri Akal Kurumsal güvencesi ile temin edin. Akal kurumsal hakkında detaylı bilgi almak ve ürün incelemek ya da sipariş vermek için web siteyi ziyaret edin. 

Web Site: https://rottestmakina.com/

Yorumlar